Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo k vodným filtrom
- Kompaktabilita
Nešetrne rozbalia originál obaly ( v mojom prípade potrhali) aby si nalepili svoje označenie(kvoli reklame?). To sa mi zdá nehygienické a nevhodné (pre skladovanie 1/2 roka na ďalšiu výmenu), pretože obaly sú original zabalené zmrščovacou foliou čo je možné si overiť aj na prezentačnom videu k montáži RO. Keby som to vedel určite by som si ich neobjednal 1/2 roka dopredu.
- spokojná
Vysoká cena, pri kvalitnom a stálom využití výrobku.
- som spokojný
- som spokojný - plní svoju funkciu
Produkt Stop Kalk sme si namontovali pre RD len nedávno 13.8.2017, takže momentálne je ešte príliš skoro hodnotiť jeho účinnosť.
- filtruje dobre vodu z vodovodu
- dobrá cena
- spoľahlivý výrobok (spotrebný tovar)
- Veľmi ťažko zohnatelný v SR. Kanvicu obchody ponúkajú, ale náhradné náplne už nie.
rýchle sprevádzkovanie, reálne sporí vodu
- dobrá kvalita
funguje
- Účinnosť filtrácie
- Rýchlosť filtrácie
- Trvácnosť
Účinné filtre, neprepustia absolútne žiadny vodný kameň, voda po nich chutí omnoho lepšie, škoda že sa nedajú zohnať všade
F
- Pouzivam skoro 2 tyzdne, no ziadnu zmenu nepozorujem, len tazko zhodnotit vystupnu vodu bez testu, no mam pocit, ze je takmer totozna s vstupnou vodou.
- Vodny kamen sa tvori takmer rovnako.
- Chlor citit tiez.
Verim tomu ze funguje, no zatial som efekt nepocitil, uvidime po dlhsej dobe.
- Jednoducha instalacia,nie je nutnost nic prerabat,
- Zatial ziadne
Zarial spokojnost,cas otestuje
- Super dodanie rýchle a tovar nepoškodený,..
- Tablety Katadyn už ležali asi niekde v sklade nejaké 3-4 roky, keďže záruka končí v roku 2022,..neboli teda najčerstvejšie (tohtoročné),.. mali by vydržať 10 rokov od dátumu výroby!! Ak by boli z tohoto roku - 2016, mali by exspirovať v roku 2026.
Spokojnosť,..v podstate,..
Splnil očakávania
- opakovateľne použiteľný
ok
Zobrazujem 361 - 380 zo 411 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21 Ďalšie »